Introductiecursus 2021

Datum/Tijd
11 sep 2021 - 02 okt 2021
00:00

Locatie
Atelier Studio 76

Categorieën


  • Data: zaterdag 11, 18, 25 september en 2 oktober 2021
  • Tijden: 13.30 – 15.30 uur
  • Lokatie: het Atelier, Rijksstraatweg 62, Dordrecht
  • Prijs: € 50,– inclusief materiaal en koffie/thee
  • Aanmelden: cursus@studio76dordt.nl

Studio 76 organiseert weer een aantal lessen voor mensen die eerst nader kennis willen maken met onze vereniging. Elke docent geeft een les uit zijn of haar programma zodat de deelnemers kennis kunnen maken met de docenten, de inhoud van de lessen en de manier van lesgeven.

Om de drempel laag te houden, vragen we € 50,– voor deze 4 lessen, dit is inclusief materiaal. U hoeft geen lid te zijn en na afloop kunt u een weloverwogen keuze maken om lid te worden. De voorwaarden voor lidmaatschap vindt u op deze website onder het kopje ‘Vereniging’.

De onderwerpen die tijdens de lessen behandeld worden zijn zeer divers. Verschillende materialen zullen de revue passeren, maar ook hoe je te werk gaat om werkstukken te maken. Doe alvast inspiratie op door het volledige programma van de lessen 2021-2022 op deze website te bekijken.

De lessen zijn ook zeer geschikt voor beginners, ervaring is zeker niet vereist. Die komt vanzelf! Plezier in het tekenen en schilderen staat bij Studio 76 voorop. Bovendien heerst er een gezellige sfeer zodat het altijd leuk is om naar de les te komen.

De lessen van de introductiecursus vinden plaats op zaterdagmiddagen van 13.30 – 15.30 uur in het Atelier aan de Rijksstraatweg 62 te Dordrecht. Gratis parkeren op het terrein voor het lokaal, of aan de andere kant van de weg in de parkeerhaven. Inloop vanaf 13.15 uur. Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd, evenals voor een kopje koffie of thee of water.

Aanmelden via cursus@studio76dordt.nl. De lessen gaan door bij voldoende deelnemers, u ontvangt een bevestiging van inschrijving. En uiteraard neemt Studio 76 alle RIVM-maatregelen, zoals die dan gelden, in acht.