Voorwaarden

Informatie

Alle informatie over de cursus of workshop is te vinden op deze website in de rubriek Cursussen en workshops. U kunt ook informatie opvragen door een e-mail te sturen aan cursus@studio76dordt.nl.

Privacy

Medewerkers en docenten van Studio 76 gaan vertrouwelijk om met alle informatie die door geïnteresseerden wordt verstrekt.
Lees onze privacyverklaring.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Als u vrijblijvend informatie aanvraagt heeft u geen plichten, maar ook geen rechten. U bent dus niet verzekerd van een plaats tijdens de cursus. Door vrijblijvend informatie aan te vragen geeft u slechts uw interesse aan.

Definitief inschrijven

Als u zich definitief inschrijft verplicht u zich tot betaling van het cursusgeld. Na definitieve inschrijving bent u verzekerd van een plaats. Plaatsing gebeurt in volgorde van betaling. Bij de cursus of workshop staat vermeld hoe u zich kunt inschrijven.

Prijzen

De prijs van een cursus of workshop wordt op de pagina van de cursus of workshop vermeld. Koffie en thee kosten € 0,50 per kop. Papier is op het atelier te koop.

Als de cursus of workshop inclusief materiaal, koffie en thee is wordt dit bij de informatie vermeld.

Overmacht

Bij het niet door gaan van een cursus of workshop wordt de cursist zo spoedig mogelijk ingelicht. Na deze berichtgeving wordt het cursusgeld door Studio 76 teruggestort.

Betalingen

Betaling voor een cursus of workshop kunt u doen aan IBAN:

NL14 INGB 0006261312 ten name van Studio 76 Dordrecht, onder vermelding van de naam van de cursus of workshop.