Voorwaarden

Informatie

Alle informatie over de cursus of workshop is te vinden op deze website in de rubriek Cursussen en workshops. U kunt ook informatie opvragen door een e-mail te sturen aan cursus@studio76dordt.nl.

Privacy

Medewerkers en docenten van Studio’76 gaan vertrouwelijk om met alle informatie die door geïnteresseerden wordt verstrekt.
Lees onze privacyverklaring.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Als u vrijblijvend informatie aanvraagt heeft u geen plichten, maar ook geen rechten. U bent dus niet verzekerd van een plaats tijdens de cursus. Door vrijblijvend informatie aan te vragen geeft u slechts uw interesse aan.

Definitief inschrijven

Als u zich definitief inschrijft verplicht u zich tot betaling van het cursusgeld. Na definitieve inschrijving bent u verzekerd van een plaats. Plaatsing gebeurt in volgorde van betaling. Bij de cursus of workshop staat vermeld hoe u zich kunt inschrijven.

Prijzen

De prijs van een workshop of cursus wordt op de pagina van de workshop of cursus vermeld. Koffie en thee kosten € 0,50 per kop. Papier is op het atelier te koop.

Als de workshop of cursus inclusief materiaal, koffie en thee is wordt dit bij de informatie vermeld.

Overmacht

Bij het niet door gaan van een workshop of cursus wordt de cursist zo spoedig mogelijk ingelicht. Na deze berichtgeving wordt het cursusgeld door Studio’76 teruggestort.

Betalingen

Betalingen aan Studio’76 kunt u doen aan:

IBAN Bankrekening rek.nr  NL14INGB0006261312 ten name van Studio’76 Dordrecht, onder vermelding van de naam van de cursus of workshop.